
Συσκευές & Αξεσουάρ
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gouda in Stücken150 g
-
Blumenkohlröschen800 g
-
Erbsen, TK100 g
-
Schinken, gekocht in Würfeln (1 cm)200 g
-
Schalotten2
-
Knoblauchzehe1
-
Butter weich, in Stücken30 g
-
Wasser250 g
-
Sahne100 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
Muskat½ TL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
420 kcal /
1758 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTofu-Reis
50 λεπτ.
Sauerkraut-Hähnchen-Auflauf
1ωρ.
Mini-Pizzen mit Birnen und Schinken
1ωρ. 50 λεπτ.
Tofu-Reis
50 λεπτ.
Der Eintopf
45 λεπτ.
Cannelloni mit Artischockenpüree
1ωρ. 30 λεπτ.
Grammelknödel
1ωρ. 30 λεπτ.
Heidelbeerpfannkuchen mit Holunderblütenquark
1ωρ.
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45 λεπτ.
Überbackene Lasagne-Spinat-Röllchen
1ωρ. 15 λεπτ.
Schwarzwurzel-Haselnuss-Risotto
30 λεπτ.
Winterliche Salatbowl mit Avocadocreme und Räucherlachs
40 λεπτ.