Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen

Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen

3.8 653 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Gouda in Stücken
    150 g
  • Blumenkohlröschen
    800 g
  • Erbsen, TK
    100 g
  • Schinken, gekocht in Würfeln (1 cm)
    200 g
  • Schalotten
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • Butter weich, in Stücken
    30 g
  • Wasser
    250 g
  • Sahne
    100 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika rosenscharf
    ½ TL
  • Muskat
    ½ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 420 kcal / 1758 kJ
Πρωτεΐνη 28 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 7.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων