薑燒杏鮑菇&南瓜濃湯 (素)

薑燒杏鮑菇&南瓜濃湯 (素)

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

薑燒杏鮑菇
  • 杏鮑菇 ,切滾刀塊(約3公分)
    250 克
  • ,切塊(約1公分)
    30 克
  • 30 克
    30 克 清酒
  • 醬油
    10 克
  • 味醂
    30 克
  • 味噌
    20 克
南瓜濃湯(素)
  • 10 克
  • ,切片
    5 克
  • 南瓜 ,去皮,切塊(約3公分)
    450 克
  • 馬鈴薯 ,去皮,切塊(約3公分)
    50 克
  • 生腰果
    50 克
  • 700 克
  • ,依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 208.5 kcal / 872.2 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 7.1 g
Υδατάνθρακες 29.2 g
Φυτικές ίνες 6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων