
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apricot and Nut Stuffing
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
dried apricots120 g
-
boiling water120 g
-
wholemeal bread torn in pieces220 g
-
walnut halves100 g
-
blanched hazelnuts100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh sage leaves10
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mace¼ tsp
-
onions quartered300 g
-
unsalted butter diced50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
338 kcal /
1404 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
22 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
358 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

A Very Thermomix® Christmas
63 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1ωρ. 15 λεπτ.
Jersey Royal Potato Salad
40 λεπτ.
Carrot and Coconut Salad
5 λεπτ.
Peshwari Naans
2ωρ.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 λεπτ.
Pease Pudding
13ωρ. 10 λεπτ.
Carrot and Swede Mash
20 λεπτ.
Coconut and Coriander Chutney
5 λεπτ.
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
Καμία βαθμολογία
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Creamy White Beans and Leeks
20 λεπτ.
Red Cabbage
1ωρ.