
Συσκευές & Αξεσουάρ
沖繩風味炒苦瓜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
雞蛋豆腐 ,切正方塊(1.5公分)150 克
-
油 ,多備一些塗抹用20 克
-
午餐肉 ,切丁(1公分*2公分)75 克
-
苦瓜 ,去內膜,切片(0.5公分)300 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
清酒1 茶匙
-
蛋 ,略為打散1 顆
-
柴魚片5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
141.8 kcal /
593 kJ
Πρωτεΐνη
9.4 g
Λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
7.6 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

減醣大作戰
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν