豆腐菌菇漢堡肉

豆腐菌菇漢堡肉

4.9 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 板豆腐
    200 克
  • 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
    300 克
  • 新鮮香菇 ,切塊(2公分)
    80 克
  • 蒜頭酥
    1 滿茶匙
  • (約30克)
    ½ 顆
  • 醬油膏
    35 克
  • ,多備一些塗抹用
    20 克
  • 味噌
    2 大匙
蘿蔔泥
  • 白蘿蔔 ,去皮切塊(約3公分)
    200 克
  • 冷開水
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 324.2 kcal / 1355 kJ
Πρωτεΐνη 18.4 g
Λιπαρά 23.3 g
Υδατάνθρακες 11.2 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων