什蔬烤蛋

什蔬烤蛋

4.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • (川燙用)
    1000 克
  • 綠色花椰菜 ,切小朵
    60 克
  • 洋蔥 ,切塊(3公分)
    60 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 20 克
  • 小蕃茄 ,對半切
    100 克
  • 新鮮綜合菇類 ,剝小朵
    150 克
  • (約250克)
    5 顆
  • 牛奶
    35 克
  • 鮮奶油
    40 克
  • 義大利綜合香料
    1 茶匙
  • ⅛ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 比薩起士絲
    50 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 223.6 kcal / 934.8 kJ
Πρωτεΐνη 14 g
Λιπαρά 14.1 g
Υδατάνθρακες 10 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων