
Συσκευές & Αξεσουάρ
什蔬烤蛋
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
-
水 (川燙用)1000 克
-
綠色花椰菜 ,切小朵60 克
-
洋蔥 ,切塊(3公分)60 克
-
蒜頭15 克
-
油20 克
-
小蕃茄 ,對半切100 克
-
新鮮綜合菇類 ,剝小朵150 克
-
蛋 (約250克)5 顆
-
牛奶35 克
-
鮮奶油40 克
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
鹽⅛ 茶匙
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
-
比薩起士絲50 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
223.6 kcal /
934.8 kJ
Πρωτεΐνη
14 g
Λιπαρά
14.1 g
Υδατάνθρακες
10 g
Φυτικές ίνες
1.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

減醣大作戰
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν