韓式泡菜炒雞肉

韓式泡菜炒雞肉

4.4 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 去骨雞腿排 (約2隻)
    500 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 洋蔥 ,切絲
    65 克
  • ,切段(3公分)
    20 克
  • 韓式泡菜 ,略切碎
    200 克
  • 米酒
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 小黃瓜 ,去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)
    80 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 333.4 kcal / 1393.8 kJ
Πρωτεΐνη 19.6 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 6.4 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων