
Συσκευές & Αξεσουάρ
韓式泡菜炒雞肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
去骨雞腿排 (約2隻)500 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
洋蔥 ,切絲65 克
-
蔥 ,切段(3公分)20 克
-
韓式泡菜 ,略切碎200 克
-
米酒10 克
-
鹽½ 茶匙
-
小黃瓜 ,去籽,切粗條(約0.5公分X4公分)80 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
333.4 kcal /
1393.8 kJ
Πρωτεΐνη
19.6 g
Λιπαρά
25.1 g
Υδατάνθρακες
6.4 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

減醣大作戰
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν