Dos de cabillaud et riz épinard-cresson

Dos de cabillaud et riz épinard-cresson

3.7 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

La "pulpe" de cressons et épinards
  • d'eau
    300 g
  • de cressons frais
    200 g
  • d'épinards frais
    100 g
  • de persil frais, équeuté
    100 g
  • eau pour le bain-marie
Cuisson du riz et du cabillaud
  • de riz basmati
    150 g
  • d'eau
    1000 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de pavés de cabillaud, sans peau
    1000 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café
  • de moutarde forte
    1 c. à soupe
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 489.2 kcal / 2055.5 kJ
Πρωτεΐνη 56 g
Λιπαρά 14.2 g
Υδατάνθρακες 32.8 g
Φυτικές ίνες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων