Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)

Chleb gryczany wieloziarnisty (bez glutenu)

3.7 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 15 λεπτ.
25 kromek

Υλικά

  • kaszy jaglanej
    100 g
  • ziaren amarantusa
    100 g
  • ryżu białego, długoziarnistego
    50 g
  • wody
    600 g
  • kaszy gryczanej, niepalonej
    150 g
  • olej do natłuszczenia papieru do pieczenia
  • mąki kasztanowej
    100 g
  • siemienia lnianego
    50 g
  • ziaren słonecznika
    50 g
  • karobu, mielonego
    2 łyżeczki
    2 łyżeczki gumy guar
  • suchych drożdży
    2 płaskie łyżeczki
  • cukru
    1 łyżeczka
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • proszku do pieczenia, bezglutenowego
    2 łyżeczki

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 90.1 kcal / 377 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 2.6 g
Υδατάνθρακες 14.7 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 171.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων