Makaron à la bolognese

Makaron à la bolognese

3.7 1.4K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • ząbki czosnku
    2
  • cebuli przekrojonej na pół
    80 g
  • pieczarek przekrojonych na pół
    200 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • marchewki pokrojonej na kawałki
    50 g
  • mięsa wołowego, mielonego
    250 g
  • czerwonego wina
    50 g
  • cukru
    1 łyżeczka
  • soli
    1 - 1 ½ łyżeczki
  • wody
    330 g
  • krojonych pomidorów, z puszki
    400 g
  • pieprzu, mielonego
    ½ łyżeczki
  • liść laurowy, suszony
    1
  • ziół włoskich, mieszanych, suszonych
    1 łyżeczka
  • makaronu, suchego typu maccheroni lub penne
    350 g
  • ser żółty tarty, np. Gouda, Edam, do posypania

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 567 kcal / 2373.9 kJ
Πρωτεΐνη 30.5 g
Λιπαρά 15.3 g
Υδατάνθρακες 79.5 g
Φυτικές ίνες 5.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων