Focaccia (bez glutenu)

Focaccia (bez glutenu)

3.8 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
12 porcji

Υλικά

  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy i skropienia ciasta
    20 g
  • migdałów, w płatkach
    55 g
  • mąki kukurydzianej
    220 g
  • mieszanki mąk bezglutenowych uniwersalnej
    110 g
  • suchych drożdży
    1 ½ łyżeczki
  • cukru
    2 łyżeczki
  • gumy guar
    2 łyżeczki
  • soli morskiej, gruboziarnistej
    3 łyżeczki
  • wody
    320 g
  • oliwa z oliwek do natłuszczenia kopystki
  • rozmarynu, świeżego tylko liście
    1 gałązka
    1 płaska łyżeczka rozmarynu, suszonego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 151.5 kcal / 633.8 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 4.4 g
Υδατάνθρακες 24.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων