
Συσκευές & Αξεσουάρ
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Herb Crusted Lamb
-
vegetable oil½ Tbsp
-
unsalted butter plus 20 g soft½ Tbsp
-
racks of lamb (600-700 g in total), thick layer of fat removed1 - 2
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
-
bread torn in pieces1 slice
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves5 g
-
fresh thyme leaves only3 - 4 sprigs
-
lemon finely grated zest only1
-
olive oil20 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
Pea Purée and Asparagus
-
boiling water500 g
-
frozen peas250 g
-
asparagus woody ends removed350 g
-
double cream30 g
-
unsalted butter soft20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
424 kcal /
1763 kJ
Πρωτεΐνη
22.8 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Taste of Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1ωρ. 5 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 λεπτ.
Leftover Chicken Fajitas
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Spring Chicken Casserole
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Cheeseburger Quiche
50 λεπτ.
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2ωρ. 50 λεπτ.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 λεπτ.
Chicken Jalfrezi
1ωρ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.