
Συσκευές & Αξεσουάρ
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
red onions quartered80 g
-
olive oil20 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (2 cm)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
new potatoes cut in pieces (1 cm)200 g
-
fresh green peas160 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water100 g
-
bay leaf1
-
cauliflower florets (2-3 cm)300 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
487.1 mg
Πρωτεΐνη
23.3 g
Θερμίδες
1892.8 kJ /
452.4 kcal
Λιπαρά
27.3 g
Φυτικές ίνες
8.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.2 g
Υδατάνθρακες
30.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Celebrate Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken with Peppers and Rice
1ωρ.
Green Curry Chicken
55 λεπτ.
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 λεπτ.
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6ωρ. 30 λεπτ.
Lighter Burgers with Sweet Potato Wedges
1ωρ. 40 λεπτ.
Moroccan Chicken and Couscous
45 λεπτ.
Easy Satay Chicken
30 λεπτ.
Pork Vindaloo
4ωρ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Sweet and Sour Pork Ribs
40 λεπτ.
Mexican Spare Ribs
50 λεπτ.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 λεπτ.