
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (προαιρετικό πεδίο)20 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
38 g
Θερμίδες
2525 kJ /
604 kcal
Λιπαρά
31 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Celebrate Spring
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Fish Sandwiches with Honey Lime Slaw
40 λεπτ.
Keralan Fish Curry
30 λεπτ.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 λεπτ.
Prawn and Miso Noodle Soup
20 λεπτ.
Prawn Saganaki with Feta
35 λεπτ.
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1ωρ. 30 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Thai Fishcakes
1ωρ. 10 λεπτ.
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 λεπτ.
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 λεπτ.
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 λεπτ.
Menu: Broccoli and Edamame Soup with Gorgonzola, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
Καμία βαθμολογία