
Συσκευές & Αξεσουάρ
黃金泡菜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 49ωρ. 50 λεπτ.
6 人份
Υλικά
-
大白菜 (約800克),切塊(約3-4公分)1 顆
-
鹽20 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)200 克
-
香油5 克
-
糖70 克
-
米醋90 克
-
豆腐乳 (約60克)4 塊
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約4公分)30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 6 人份
Θερμίδες
1201 kcal /
5020.5 kJ
Πρωτεΐνη
42.2 g
Λιπαρά
7.2 g
Υδατάνθρακες
254.2 g
Φυτικές ίνες
14.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

調味醬烹飪術
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν