
Συσκευές & Αξεσουάρ
樹子苦瓜炒肉片
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
松阪肉 ,切薄片250 克
-
醬油膏15 克
-
油15 克
-
蒜頭 ,切片20 克
-
苦瓜 ,去內膜,切斜片(厚0.5公分)200 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈10 克
-
醬油10 克
-
米酒10 克
-
水20 克
-
糖15 克
-
樹子 ,去籽40 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
219.1 kcal /
906.4 kJ
Πρωτεΐνη
18.7 g
Λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
11.1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

調味醬烹飪術
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν