
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dorsz po tajsku z Varomy
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
filetów z dorsza, bez skóry (4 filety, ok. 130 g każdy), najlepiej polędwicy450 - 500 g
-
soku z limonki, świeżo wyciśniętego20 g
-
soli¾ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ - ¾ łyżeczki
-
ząbki czosnku3 - 4
-
cebuli dymki tylko zielonej części, pokrojonej na kawałki20 - 30 g
-
korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry15 - 20 g
-
oliwy z oliwek4 łyżki
-
wody500 g
Διατροφή ανά 1 porcję
Θερμίδες
199 kcal /
833.2 kJ
Πρωτεΐνη
22.5 g
Λιπαρά
10.8 g
Υδατάνθρακες
3 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

OBIAD
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

OBIADY Z NISKIM INDEKSEM GLIKEMICZNYM
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMałże po marynarsku
1ωρ. 15 λεπτ.
Małże w mleku kokosowym i curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Zupa bouillabaisse z sosem rouille
1ωρ. 10 λεπτ.
Gulasz z ryb i owoców morza
45 λεπτ.
Ravioli z krewetkami
1ωρ. 40 λεπτ.
Kotlety rybne z musem z groszku i mięty
1ωρ. 20 λεπτ.
Mule w sosie winno-porowym
25 λεπτ.
Ryż z łososiem i pieczarkami
35 λεπτ.
Dorady i ziemniaki gotowane na parze
35 λεπτ.
Gulasz wieprzowy z owocami morza
1ωρ. 10 λεπτ.
Łosoś z brokułami i sosem muszardowo-miodowym
40 λεπτ.
Ośmiornica po portugalsku
1ωρ. 30 λεπτ.