Dorsz po tajsku z Varomy

Dorsz po tajsku z Varomy

3.7 106 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • filetów z dorsza, bez skóry (4 filety, ok. 130 g każdy), najlepiej polędwicy
    450 - 500 g
  • soku z limonki, świeżo wyciśniętego
    20 g
  • soli
    ¾ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ - ¾ łyżeczki
  • ząbki czosnku
    3 - 4
  • cebuli dymki tylko zielonej części, pokrojonej na kawałki
    20 - 30 g
  • korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
    15 - 20 g
  • oliwy z oliwek
    4 łyżki
  • wody
    500 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 199 kcal / 833.2 kJ
Πρωτεΐνη 22.5 g
Λιπαρά 10.8 g
Υδατάνθρακες 3 g
Φυτικές ίνες 0.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων