Dorsz po tajsku z Varomy

Dorsz po tajsku z Varomy

3.7 105 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 450 - 500 g filetów z dorsza, bez skóry (4 filety, ok. 130 g każdy), najlepiej polędwicy
  • 20 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego
  • ¾ łyżeczki soli
  • ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 3 - 4 ząbki czosnku
  • 20 - 30 g cebuli dymki tylko zielonej części, pokrojonej na kawałki
  • 15 - 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 500 g wody

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Πρωτεΐνη 22.5 g
Θερμίδες 833.2 kJ / 199 kcal
Λιπαρά 10.8 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Υδατάνθρακες 3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων