Cous cous di pesce alla trapanese

Cous cous di pesce alla trapanese

4.3 22 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Cous cous
  • di acqua
    40 g
  • di cous cous precotto
    500 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di cipolle in quarti
    200 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di gamberi crudi sgusciati puliti ed eviscerati
    300 g
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • di crostacei misti a pezzi
    150 g
  • di seppie pulite e ad anelli
    100 g
  • gamberoni giganti crudi, sgusciati puliti ed eviscerati
    6
  • di acqua
    1500 g
  • di concentrato di pomodoro
    200 g
  • di pesce misto per zuppa (scorfano, triglie ecc.)
    1500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 561 kcal / 2347 kJ
Πρωτεΐνη 45.3 g
Λιπαρά 16.1 g
Υδατάνθρακες 58.6 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων