Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
lamb leg, bone in1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil for brushing
Mint Sauce
-
fresh mint leaves20 g
-
cider vinegar130 g
-
caster sugar50 g
Vegetables
-
water500 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
potatoes peeled, halved or quartered if large800 g
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)600 g
-
sugar snap peas300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
624 kcal /
2614 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMeatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Quick Lamb Dhansak
50 λεπτ.
Chicken in Yoghurt
1ωρ.
Cheeseburger Quiche
50 λεπτ.
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 λεπτ.
Spicy Chicken with Coconut Rice
1ωρ. 25 λεπτ.
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 λεπτ.
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2ωρ. 50 λεπτ.
Chicken Enchiladas
1ωρ.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1ωρ. 5 λεπτ.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 λεπτ.