Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 portions
Υλικά
Lamb
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
lamb leg, bone in1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
garlic cloves sliced2
-
vegetable oil for brushing
Mint Sauce
-
fresh mint leaves20 g
-
cider vinegar130 g
-
caster sugar50 g
Vegetables
-
water500 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
potatoes peeled, halved or quartered if large800 g
-
butternut squash peeled, diced (2 cm)600 g
-
sugar snap peas300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
37 g
Θερμίδες
2614 kJ /
624 kcal
Λιπαρά
34 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 λεπτ.
Quick Thai chicken curry
40 λεπτ.
Mexican Chicken Ring
55 λεπτ.
Cottage pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Chicken Tikka
4ωρ. 10 λεπτ.
Chicken with Peppers and Rice
1ωρ.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1ωρ. 30 λεπτ.
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1ωρ.
Chicken Cacciatore
50 λεπτ.
Turkey Burger
1ωρ. 25 λεπτ.
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 λεπτ.