
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
chicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
864 kcal /
3617 kJ
Πρωτεΐνη
54 g
Λιπαρά
51 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
6.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking On Point
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1ωρ. 5 λεπτ.
Meatballs with Tomato Sauce
45 λεπτ.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 λεπτ.
Leftover Chicken Fajitas
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham Hock Potato Bake
35 λεπτ.
Spring Chicken Casserole
1ωρ. 30 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Cheeseburger Quiche
50 λεπτ.
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2ωρ. 50 λεπτ.
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 λεπτ.
Chicken Jalfrezi
1ωρ.
Basque Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.