
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
salt plus extra for sprinkling¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing25 g
-
garlic clove1
-
tomato paste2 tsp
-
Tabasco® sauce1 - 2 dashes
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes250 g
-
sugar1 pinch
-
tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
toast4 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
492.9 kcal /
2070.1 kJ
Πρωτεΐνη
20.8 g
Λιπαρά
33.4 g
Υδατάνθρακες
24.5 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 h 20 min
Tofu scramble
25 min
Caprese omelette
30 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
No ratings
Egg and bacon breakfast baguettes
No ratings
Protein packed fluffy banana pancakes
30 min
Power green smoothie
5 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Yoghurt cheese
No ratings
Plum brioche buns
2 h 30 min
Breakfast bars
1 h 10 min