
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
salt plus extra for sprinkling¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing25 g
-
garlic clove1
-
tomato paste2 tsp
-
Tabasco® sauce1 - 2 dashes
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes250 g
-
sugar1 pinch
-
tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
toast4 slices
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
492.9 kcal /
2070.1 kJ
Πρωτεΐνη
20.8 g
Λιπαρά
33.4 g
Υδατάνθρακες
24.5 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Plant to Plate
120 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPorridge
15 λεπτ.
Natural yoghurt (Varoma method)
13ωρ.
Yoghurt with red berry coulis
13ωρ. 20 λεπτ.
Cacao banana porridge
15 λεπτ.
Café-style banana bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Quick porridge
10 λεπτ.
Boiled Eggs
20 λεπτ.
Apple and almond overnight oats (gut health)
24ωρ. 10 λεπτ.
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Breakfast on-the-go
10 λεπτ.
Pumpkin pancakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.