Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

4.8 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 50 λεπτ.
8 portions

Υλικά

  • lamb shoulder, boneless butterflied
    1500 - 2000 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh rosemary leaves only
    7 sprigs
  • balsamic vinegar
    80 g
  • red wine
    250 g
  • olive oil
    60 g
  • red onions quartered
    70 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 540 kcal / 2259 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 3 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων