
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 50 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
lamb shoulder, boneless butterflied1500 - 2000 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary leaves only7 sprigs
-
balsamic vinegar80 g
-
red wine250 g
-
olive oil60 g
-
red onions quartered70 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
540 kcal /
2259 kJ
Πρωτεΐνη
34 g
Λιπαρά
41 g
Υδατάνθρακες
3 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Leftover Chicken Fajitas
1 Std. 20 Min
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Cheeseburger Quiche
50 Min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Basque Chicken
1 Std. 10 Min