Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)

Gambas panées à la chapelure de morille, asperges vertes et morilles (Laurent Clément)

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Les gambas
  • de morilles déshydratées
    30 g
  • de pois chiches blancs secs
    30 g
  • gambas crues
    12
  • blancs d'œufs battus
    2
Le bouillon crémé de morilles et la garniture
  • échalotes
    2
  • d'ail
    1 gousse
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de morilles déshydratées
    30 g
  • de bouillon de volaille
    400 g
    400 g d'eau
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • asperges vertes
    8
  • de nouilles chinoises sèches aux œufs
    200 g
  • de beurre
    10 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 533 kcal / 2216 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 27 g
Υδατάνθρακες 44 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων