Dos d'églefin et purée de petits pois

Dos d'églefin et purée de petits pois

4.2 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • dos d'églefin de 150 g chacun, frais ou décongelés et épongés
    4
  • sel
  • poivre moulu
  • d'huile neutre
    4 c. à soupe
  • d'eau
    120 g
  • échalote pelée et coupée en deux
    1
  • de petits pois surgelés
    500 g
  • de beurre
    30 g
  • de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit® ou Kiri®
    4 portions

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 389 kcal / 1622 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 22 g
Υδατάνθρακες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων