
Συσκευές & Αξεσουάρ
起士雞肉冬粉湯
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)200 克
-
味噌25 克
-
洋蔥20 克
-
油½ 大匙
-
雞高湯350 克
-
綠花椰菜 ,切小朵80 克
-
冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段120 克
-
豆漿 (無糖)250 克
-
起士片2 片
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
360 kcal /
1487 kJ
Πρωτεΐνη
25 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
34 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

低GI美味廚房
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν