麻油海鮮冬粉湯

麻油海鮮冬粉湯

4.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 白芝麻油
    1 大匙
  • ,切片
    10 克
  • 海鮮高湯
    600 克
  • 草蝦 ,剪去鬚腳,去除腸泥
    4 隻
  • 透抽 ,清洗去除內臟,切圈
    80 克
  • 冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
    100 克
  • 韭菜 ,切段(約3公分)
    50 克
  • 蚵仔
    80 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 柴魚片
    ½ 大匙

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 199 kcal / 820 kJ
Πρωτεΐνη 17 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 30 g
Φυτικές ίνες 1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων