
Συσκευές & Αξεσουάρ
麻油海鮮冬粉湯
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
白芝麻油1 大匙
-
薑 ,切片10 克
-
海鮮高湯600 克
-
草蝦 ,剪去鬚腳,去除腸泥4 隻
-
透抽 ,清洗去除內臟,切圈80 克
-
冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段100 克
-
韭菜 ,切段(約3公分)50 克
-
蚵仔80 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
柴魚片½ 大匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
199 kcal /
820 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
8 g
Υδατάνθρακες
30 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

低GI美味廚房
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

舒心饗宴
24 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν