
Συσκευές & Αξεσουάρ
旗魚鬆
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
旗魚 (去骨),切塊(約2公分)450 克
-
蔥 ,切段10 克
-
薑 ,切片10 克
-
米酒20 克
-
水500 克
-
油2 大匙
-
醬油1 ½ 大匙
-
糖2 大匙
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
841.2 kcal /
3516.4 kJ
Πρωτεΐνη
120 g
Λιπαρά
21.4 g
Υδατάνθρακες
33.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

省錢DIY
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν