
Συσκευές & Αξεσουάρ
金桔漬甜菜根
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 20 λεπτ.
1 完整食譜
Υλικά
-
甜菜根 ,去皮,切條(約1×1×4公分)200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切條(約1×1×4公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖60 克
-
水80 克
-
蘋果醋20 克
-
金桔 ,只取汁120 克
Διατροφή ανά 1 完整食譜
Θερμίδες
396.7 kcal /
1658.3 kJ
Πρωτεΐνη
5.9 g
Λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
103 g
Φυτικές ίνες
11.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

這樣吃最美
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν