Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)

Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)

4.1 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
12 portions

Υλικά

Avocado whip
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • soft feta cut into pieces
    80 g
  • avocado flesh only
    200 g
  • lemon juice to taste
    ½ - 1 tbsp
  • ground coriander
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
Seedy spelt bread
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    20 g
  • filtered water
    280 g
  • dried instant yeast
    1 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • coconut sugar
    1 tsp
  • white spelt flour plus extra for dusting
    500 g
  • hemp seeds (see Tips)
    2 tbsp
  • flaxseeds (linseeds), plus extra for sprinkling
    1 tbsp
  • pepitas plus extra for sprinkling
    2 tbsp
  • milk of choice, for brushing (see Tips)
  • micro herbs for garnish (optional)

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 251.3 kcal / 1055.5 kJ
Πρωτεΐνη 11 g
Λιπαρά 10.6 g
Υδατάνθρακες 25.1 g
Φυτικές ίνες 6.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων