Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie

Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie

4.7 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Cornucopia
  • di pasta sfoglia forma rettangolare
    230 g
Tagliolini
  • di farina tipo 00
    200 g
  • uova da 60 g
    2
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
Sugo al merluzzo e lenticchie
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • scalogno a metà (30 g circa)
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di filetto di merluzzo fresco, a tocchetti (2-3 cm circa)
    350 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • di pomodorini ciliegia a metà
    200 g
  • di lenticchie lessate, in scatola, sciacquate e sgocciolate
    100 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 465.7 kcal / 1948.3 kJ
Πρωτεΐνη 19.6 g
Λιπαρά 25.5 g
Υδατάνθρακες 48 g
Φυτικές ίνες 3.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων