Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan

Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan

3.5 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de beurre
    15 g
  • d'orge perlé
    200 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • d'eau
    800 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'asperges vertes
    200 g
  • de parmesan en copeaux
    50 g
  • de mascarpone
    4 c. à café bombées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 340 kcal / 1423 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 14 g
Υδατάνθρακες 38 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων