Pilaw z botwinką i souvlaki wieprzowe na patyku

Pilaw z botwinką i souvlaki wieprzowe na patyku

4.6 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • ząbki czosnku
    4
  • polędwicy wieprzowej pokrojonej na 2,5 cm kawałki
    600 g
  • oliwy z oliwek
    40 g
  • soku z cytryny, świeżo wyciśniętego do skropienia
    1 - 2 łyżeczki
  • oregano, suszonego
    1 łyżeczka
  • tymianku, suszonego
    ½ łyżeczki
  • soli
    1 ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 łyżeczka
  • liście laurowe, suszone
    2
  • botwiny w całości (ok. 350 g)
    1 pęczek
  • cebuli
    120 g
  • wody
    1050 g
  • sera typu feta pokrojonego na kawałki
    80 g
  • ryżu basmati
    150 g

Διατροφή ανά 4 porcje

Θερμίδες 1980 kcal / 8289.9 kJ
Πρωτεΐνη 146.5 g
Λιπαρά 94.7 g
Υδατάνθρακες 152.2 g
Φυτικές ίνες 26.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων