Pilaw z botwinką i souvlaki wieprzowe na patyku

Pilaw z botwinką i souvlaki wieprzowe na patyku

4.6 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • 4 ząbki czosnku
  • 600 g polędwicy wieprzowej pokrojonej na 2,5 cm kawałki
  • 40 g oliwy z oliwek
  • 1 - 2 łyżeczki soku z cytryny, świeżo wyciśniętego do skropienia
  • 1 łyżeczka oregano, suszonego
  • ½ łyżeczki tymianku, suszonego
  • 1 ½ łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
  • 2 liście laurowe, suszone
  • 1 pęczek botwiny w całości (ok. 350 g)
  • 120 g cebuli
  • 1050 g wody
  • 80 g sera typu feta pokrojonego na kawałki
  • 150 g ryżu basmati

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 4 porcje

Πρωτεΐνη 146.5 g
Θερμίδες 8289.9 kJ / 1980 kcal
Λιπαρά 94.7 g
Φυτικές ίνες 26.5 g
Υδατάνθρακες 152.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων