
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta salad with trout and vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters350 g
-
ground black pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
1497 kJ /
357 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Υδατάνθρακες
35 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.
Thai Curry Noodles
25 λεπτ.
Spaghetti alla Puttanesca
35 λεπτ.
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2ωρ. 5 λεπτ.
Chicken and Spinach Lasagne
1ωρ. 15 λεπτ.
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 λεπτ.
Prawn and Vegetable Rice
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 λεπτ.
Spaghetti alla Carbonara
30 λεπτ.
Baby-friendly Courgette and Goat's Cheese Pearl Barley Risotto
1ωρ. 15 λεπτ.
Baby-friendly Turkey and Red Pepper Bolognese
1ωρ. 25 λεπτ.
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 λεπτ.