
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta salad with trout and vegetables
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters350 g
-
ground black pepper (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
-
lemon juice (προαιρετικό πεδίο)10 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
357 kcal /
1497 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Brak ocen
Spaghetti Bloody Brain
Brak ocen
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Brak ocen