Συσκευές & Αξεσουάρ
Rice salad with eggs and tuna fish
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
water1200 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
white long-grain rice (approx. 12-16 minutes cooking time)250 g
-
eggs2
-
carrots cut in small cubes120 g
-
courgettes cut in small cubes280 g
-
frozen green peas100 g
-
canned tuna in oil (weight includes oil), drained, cut in pieces200 g
-
olives pitted, whole or chopped100 g
-
pickled gherkins cut in slices15 - 20 g
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
1 - 2 tsp lemon juicevinegar1 - 2 tsp
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters7
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
21 g
Θερμίδες
2027 kJ /
485 kcal
Λιπαρά
18 g
Φυτικές ίνες
6 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Spaghetti Bloody Brain
13 Std. 30 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Chicken and Mushroom Rice
55 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 Min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 Min