Salmon Fillets with Salsa Verde

Salmon Fillets with Salsa Verde

4.6 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Salsa Verde
  • garlic cloves
    4
  • anchovy fillets, in oil
    5
  • lemon thin peelings of skin and juice
    1
  • fresh parsley tough stems removed
    25 g
  • fresh basil tough stems removed
    25 g
  • pickled baby capers drained
    50 g
  • extra virgin olive oil
    40 g
Salmon and Assembly
  • water
    500 g
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • new potatoes quartered
    250 g
  • fresh salmon fillets (approx. 120 g each)
    4
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • lemon sliced (5 mm)
    1
  • mangetout
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 483 kcal / 2011 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 12 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων