Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic

Velouté d'aubergine, fenouil et tomates fondantes, estragon et basilic

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Le consommé de fenouil
  • bulbe de fenouil
    1
  • d'eau
    900 g
Le velouté et sa garniture
  • d'aubergine épluchée et coupée en cubes (2-3 cm)
    300 - 400 g
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • d'estragon frais grossièrement haché
    3 c. à café
  • de basilic frais grossièrement haché
    3 c. à café
  • de tomates coupées en tranches d'1 cm (3 tomates env.)
    350 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 166 kcal / 686.8 kJ
Πρωτεΐνη 2.8 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 6.3 g
Φυτικές ίνες 5.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 279.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων