
Συσκευές & Αξεσουάρ
Potato and vegetable purée
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (προαιρετικό πεδίο)1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
263 kcal /
1099 kJ
Πρωτεΐνη
9 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCrispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Jersey Royal Potato Salad
40 Min
Carrot and Coconut Salad
5 Min
Peshwari Naans
2 Std.
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 Min
Pease Pudding
13 Std. 10 Min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Coconut and Coriander Chutney
5 Min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
Keine Bewertungen
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Red Cabbage
1 Std.