Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni

Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni

2.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • di pane di segale casereccio a pezzi
    350 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline e i gambi
    10 g
  • di peperone rosso a pezzi
    100 g
  • spicchi di aglio
    3
  • di acqua
    800 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di patate a pasta farinosa a rondelle (1 cm)
    550 g
  • uova
    4
  • di baccalà ammollato e dissalato (vedere consigli)
    500 g
  • di olio di oliva
    10 - 15 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 428 kcal / 1790 kJ
Πρωτεΐνη 27.5 g
Λιπαρά 16.3 g
Υδατάνθρακες 42.9 g
Φυτικές ίνες 4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων