咖哩筍丁豬肉水餃

咖哩筍丁豬肉水餃

4.4 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
30 個

Υλικά

  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    80 克
  • ,切塊(約2公分)
    30 克
  • 20 克
  • 咖哩粉
    2 茶匙
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 熟竹筍 ,切小丁(約0.5公分)
    120 克
  • ,切蔥花
    25 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • ¾ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 豬絞肉
    300 克
  • 水餃皮
    30 張

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 55.1 kcal / 230.2 kJ
Πρωτεΐνη 2.6 g
Λιπαρά 2.3 g
Υδατάνθρακες 6 g
Φυτικές ίνες 0.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων