
Συσκευές & Αξεσουάρ
海帶芽玉米筍豬肉水餃
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
30 個
Υλικά
-
玉米筍 ,切塊(約2公分)120 克
-
薑 ,切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
水4 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
醬油½ 茶匙
-
豬絞肉350 克
-
香油20 克
-
海帶芽 ,加水泡發後擠乾,切丁(約1公分)2 大匙
-
蔥 ,切蔥花30 克
-
水餃皮30 張
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
57.8 kcal /
241.7 kJ
Πρωτεΐνη
2.9 g
Λιπαρά
2.5 g
Υδατάνθρακες
5.8 g
Φυτικές ίνες
0.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

餃子館在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν