海帶芽玉米筍豬肉水餃

海帶芽玉米筍豬肉水餃

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
30 個

Υλικά

  • 玉米筍 ,切塊(約2公分)
    120 克
  • ,切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 4 大匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 豬絞肉
    350 克
  • 香油
    20 克
  • 海帶芽 ,加水泡發後擠乾,切丁(約1公分)
    2 大匙
  • ,切蔥花
    30 克
  • 水餃皮
    30 張

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 57.8 kcal / 241.7 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 5.8 g
Φυτικές ίνες 0.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων