泡菜豬肉水餃

泡菜豬肉水餃

3.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
30 個

Υλικά

  • 泡菜 ,切塊(約2公分)
    200 克
  • ,切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 1 顆
  • 1 茶匙
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    400 克
  • 香油
    20 克
  • ,切蔥花
    50 克
  • 水餃皮
    30 張

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 67.3 kcal / 281.5 kJ
Πρωτεΐνη 3.3 g
Λιπαρά 3.4 g
Υδατάνθρακες 5.6 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων