
Συσκευές & Αξεσουάρ
泡菜豬肉水餃
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
30 個
Υλικά
-
泡菜 ,切塊(約2公分)200 克
-
薑 ,切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
蛋1 顆
-
糖1 茶匙
-
蠔油1 茶匙
-
豬絞肉400 克
-
香油20 克
-
蔥 ,切蔥花50 克
-
水餃皮30 張
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
67.3 kcal /
281.5 kJ
Πρωτεΐνη
3.3 g
Λιπαρά
3.4 g
Υδατάνθρακες
5.6 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

餃子館在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν