四季豆豬肉水餃

四季豆豬肉水餃

4.7 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
30 個

Υλικά

燙四季豆
  • 1000 克
  • 1 茶匙
  • 四季豆 ,去頭尾
    180 克
肉餡
  • 10 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 4 大匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    450 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • ,切蔥花
    30 克
  • 水餃皮
    30 張

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 65.8 kcal / 274.9 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 5.9 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων