
Συσκευές & Αξεσουάρ
四季豆豬肉水餃
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
30 個
Υλικά
燙四季豆
-
水1000 克
-
鹽1 茶匙
-
四季豆 ,去頭尾180 克
肉餡
-
薑10 克
-
米酒1 大匙
-
水4 大匙
-
蠔油1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
豬絞肉450 克
-
純芝麻油20 克
-
蔥 ,切蔥花30 克
-
水餃皮30 張
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
65.8 kcal /
274.9 kJ
Πρωτεΐνη
3.5 g
Λιπαρά
3 g
Υδατάνθρακες
5.9 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

餃子館在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν