青蒜魩仔魚豬肉水餃

青蒜魩仔魚豬肉水餃

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
30 個

Υλικά

  • ,切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ,依魩仔魚鹹度調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 豬絞肉
    300 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 青蒜 ,切蒜花
    100 克
  • 魩仔魚 ,洗淨備用
    120 克
  • 水餃皮
    30 張

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 56.5 kcal / 236.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.9 g
Λιπαρά 2.2 g
Υδατάνθρακες 5.9 g
Φυτικές ίνες 0.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων