
Συσκευές & Αξεσουάρ
青蒜魩仔魚豬肉水餃
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
30 個
Υλικά
-
薑 ,切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
水3 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽 ,依魩仔魚鹹度調整¼ - ½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
豬絞肉300 克
-
純芝麻油20 克
-
青蒜 ,切蒜花100 克
-
魩仔魚 ,洗淨備用120 克
-
水餃皮30 張
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
56.5 kcal /
236.3 kJ
Πρωτεΐνη
2.9 g
Λιπαρά
2.2 g
Υδατάνθρακες
5.9 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

餃子館在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν