
Συσκευές & Αξεσουάρ
自製水餃皮與煮水餃
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
30 片
Υλικά
水餃皮
-
中筋麵粉200 克
-
水100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉 ,少許,撒粉用
煮新鮮水餃
-
水1800 克
-
油10 克
煮冷凍水餃
-
水1800 克
-
油10 克
Διατροφή ανά 1 片
Θερμίδες
23.9 kcal /
100 kJ
Πρωτεΐνη
0.5 g
Λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
5.2 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

餃子館在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν