
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zupa caldo verde
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 porcji
Υλικά
-
250 g kapusty włoskiej bez twardych łodyg, pokrojonej na 4-5 cm kawałki
-
300 g ziemniaków pokrojonych na kawałki
-
200 g cebuli pokrojonej w ćwiartki
-
2 ząbki czosnku
-
20 g oliwy z oliwek
-
1000 g wody
-
1 - 2 łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
60 g kiełbasy chorizo pikantnej, pokrojonej w plastry
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
728 mg
Πρωτεΐνη
4.7 g
Θερμίδες
586.4 kJ /
140.2 kcal
Λιπαρά
7.3 g
Φυτικές ίνες
3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
15.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSzybka zupa ratatouille
30 Min
Rosół drobiowy
2 Std. 15 Min
Zupa Pho ze spiralizowaną rzodkwią (TM6, TM7)
50 Min
Rosół na wołowinie
2 Std. 15 Min
Imbirowy krem z dyni piżmowej
40 Min
Barszcz z serem feta
40 Min
Wiosenna zupa minestrone
50 Min
Zupa miso z warzywami
30 Min
Zupa jarzynowa z klopsikami z cielęciny
1 Std. 45 Min
Zupa krem z pieczonych buraków z koprem włoskim i jabłkiem
2 Std. 20 Min
Zupa krem z pieczonej pietruszki z migdałami
1 Std. 30 Min
Caldeirada - portugalska zupa rybna
45 Min