辣白菜牛肉水餃

辣白菜牛肉水餃

4.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
30 個

Υλικά

  • 娃娃菜 ,切塊(約2公分)
    400 克
  • 1 茶匙
  • ,切塊(約2公分)
    25 克
  • 乾辣椒碎
    2 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 2 大匙
  • ½ 茶匙
  • 花椒粉
    ½ 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 牛絞肉
    225 克
  • 豬絞肉 (肥)
    125 克
  • 麻辣油
    10 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 水餃皮
    30 張

Διατροφή ανά 1 個

Θερμίδες 66.4 kcal / 277.7 kJ
Πρωτεΐνη 3.4 g
Λιπαρά 2.6 g
Υδατάνθρακες 7.8 g
Φυτικές ίνες 0.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων