
Συσκευές & Αξεσουάρ
辣白菜牛肉水餃
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
30 個
Υλικά
-
娃娃菜 ,切塊(約2公分)400 克
-
糖1 茶匙
-
薑 ,切塊(約2公分)25 克
-
乾辣椒碎2 大匙
-
米酒1 大匙
-
水2 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
花椒粉½ 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
牛絞肉225 克
-
豬絞肉 (肥)125 克
-
麻辣油10 克
-
純芝麻油20 克
-
水餃皮30 張
Διατροφή ανά 1 個
Θερμίδες
66.4 kcal /
277.7 kJ
Πρωτεΐνη
3.4 g
Λιπαρά
2.6 g
Υδατάνθρακες
7.8 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

餃子館在我家
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν