Bezglutenowy chleb tostowy

Bezglutenowy chleb tostowy

4.6 98 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
20 kromek

Υλικά

Zaczyn
  • mąki gryczanej
    45 g
  • mąki ryżowej
    30 g
  • wody
    85 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    10 g
Chleb
  • olej rzepakowy ilość do natłuszczenia formy
  • wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
    500 g
  • drożdży świeżych pokruszonych
    10 g
  • łusek babki płesznik (psyllium)
    20 g
    20 g nasion babki płesznik (psyllium)
  • miksu mąk bezglutenowych do wypieku chleba Schär Mix B®
    500 g
  • soli
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 20.7 kcal / 86.5 kJ
Πρωτεΐνη 0.5 g
Λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 2.8 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων