Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu

Bezglutenowy chleb z kaszy gryczanej, jaglanej i ryżu

4.4 146 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
35 kromek

Υλικά

  • orzechów włoskich, łuskanych
    80 g
  • ryżu białego, krótkoziarnistego np. do risotto
    200 g
  • kaszy jaglanej
    100 g
  • kaszy gryczanej, niepalonej
    200 g
  • łusek babki płesznik (psyllium)
    30 g
    30 g nasion babki płesznik (psyllium)
  • drożdży świeżych pokruszonych
    25 g
  • wody
    420 g
  • soli
    1 ½ łyżeczki

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 66.2 kcal / 276.7 kJ
Πρωτεΐνη 1.8 g
Λιπαρά 1.8 g
Υδατάνθρακες 11.1 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων