
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
25 kromek
Υλικά
-
500 g wody
-
3 łyżeczki zakwasu z quinoa np. BioVegan®
-
10 g drożdży świeżych pokruszonych
-
350 g mąki ryżowej
-
150 g mąki gryczanej
-
1 łyżeczka soli
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 25 kromek
Θερμίδες
1802 kcal /
7617 kJ
Πρωτεΐνη
46 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
132 g
Φυτικές ίνες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PIECZYWO
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνOdrywany chlebek z nadzieniem słonecznikowo-ziołowym i czosnkiem
2u.
Chleb na zakwasie z przyprawami
16u. 30min
Włoskie grissini
2u.
Chlebek piwny
1u. 20min
Chlebki śródziemnomorskie
1u. 5min
Chleb pszenno-żytni na zakwasie z oliwkami
5u. 10min
Paluchy z serem gruyère i oliwkami (Olivettes)
1u. 40min
Wytrawny wieniec z wędzonym łososiem
2u. 20min
Podpłomyki z masłem czosnkowo-pietruszkowym
30min
Turecki płaski chleb
2u.
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14u. 50min
Chleb żytnio-pszenny z oliwkami i bazylią
2u. 30min