
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
25 kromek
Υλικά
-
wody500 g
-
zakwasu z quinoa np. BioVegan®3 łyżeczki
-
drożdży świeżych pokruszonych10 g
-
mąki ryżowej350 g
-
mąki gryczanej150 g
-
soli1 łyżeczka
Διατροφή ανά 25 kromek
Θερμίδες
1802 kcal /
7617 kJ
Πρωτεΐνη
46 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
132 g
Φυτικές ίνες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

PIECZYWO
9 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorma z pieczonymi warzywami
55 λεπτ.
Chleb wenecki na zakwasie
17ωρ. 10 λεπτ.
Domowy napój sojowy i bułeczki na parze
5ωρ. 30 λεπτ.
Chleb bezglutenowy
Καμία βαθμολογία
Serowe bułki na proszku do pieczenia (low carb, bezglutenowe)
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini chlebki do koszyka wielkanocnego
2ωρ.
Pszenny rustykalny chleb na zakwasie (wyrastający przez noc)
28ωρ. 10 λεπτ.
Śródziemnomorski chleb rozmarynowy
1ωρ. 55 λεπτ.
Placek czosnkowo-serowy
2ωρ.
Drożdżowa choinka z pesto
2ωρ. 20 λεπτ.
Babka drożdżowa z rodzynkami
6ωρ.
Dyniowy chleb na zakwasie
18ωρ. 20 λεπτ.