
Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
692 kcal /
2884 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
48 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
653 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSpaghetti Carbonara
40 Min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 Min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 Std. 55 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30 Min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
Keine Bewertungen
Spaghetti Bloody Brain
Keine Bewertungen
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
Keine Bewertungen
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
Keine Bewertungen
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
Keine Bewertungen
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 Min