Συσκευές & Αξεσουάρ
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt2 tsp
-
hazelnuts100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned artichoke hearts drained, quartered (1 x 390 g tin)240 g
-
fresh baby spinach100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil40 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
-
mascarpone250 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh tagliatelle500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
653 mg
Πρωτεΐνη
23 g
Θερμίδες
2884 kJ /
692 kcal
Λιπαρά
44 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Meals in Minutes
30 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνAsian-style Chicken, Rice and Vegetables
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
13ωρ. 30 λεπτ.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 λεπτ.
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 λεπτ.
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 λεπτ.
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 λεπτ.
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3ωρ.